Grafik Tasarımı Öğrencilerinin İlk Sergisi
09.06.2009

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarımı 1. sınıf öğrencileri bir yıllık eğitim öğretimin ardından 21 Mayıs 2009 tarihinde ilk sergilerini açtılar.

Temel Tasarım Dersi Eğitimi kapsamında bir yıllık uygulamalı ürünlerin oluşturduğu, temel tasarımın temel prensiplerini içeren yaratıcı çalışmaların yer aldığı sergide toplam 40 öğrencinin başarılı çalışmaları sergilendi.

Serginin açılışı Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim  Özgenoğlu tarafından yapıldı. Prof. Dr. Özgenoğlu, yaptığı konuşmada başarılı çalışmalarından ötürü öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin aileleri ve öğretim üyelerinin de bulunduğu açılış kokteylinde nokta,  çizgi, leke görsel elementleriyle oluşturulan yaratıcı kompozisyonlar, obje etütleri, ışığın analitik yapısı irdelenerek renk bilgisiyle desteklenen çalışmalar  izleyicilerin beğenisini kazandı.