"Gençlik Sorunları ve Bağımlılık" Konulu Eğitim Gerçekleşti
13.12.2017

11-12 Aralık 2017 tarihlerinde Turan Çoruh Konferans Salonunda Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik, "Gençlik Sorunları ve Bağımlılık" konulu bir eğitim düzenlendi. Güvenlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Psikolog Buse Tığoğulları ve Eğitici Hadi Diler tarafından verildi.

Alkol bağımlılığı, sigara bağımlılığı, madde bağımlılığı ve bunların fiziksel, davranışsal ve psikolojik belirtileri, bağımlılıktan vazgeçmek için izlenebilecek yollar, bağımlı kişiye müdehalede dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi alt başlıklardan oluşan eğitimde, madde kullanan ve tedavi olmak isteyen kişi ve yakınlarının yönlendirilebileceği merkez ve pskiyatri klinikleri ile ilgili de bilgi verildi.