Fatma Yaşar Önen Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Öğrencileri Misafirimiz Oldu
28.03.2016

25 Mart 2015 Cuma günü Fatma Yaşar Önen Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri misafirimiz oldu. Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Savaş Mutlu ile İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr Neslihan Topbaş, öğrencilere bölümleri hakkında bilgiler verdiler. Yaşar Önen Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin sorularıyla yoğun ilgi gösterdikleri sunumlar sayesinde, öğrenciler ilgi duydukları meslekler hakkında detaylı bilgiler almış oldular.

Bölüm sunumlarının ardından, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel, öğrencilere sınav kaygısı, üniversite sınavlarına nasıl hazırlanmaları gerektiği, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında detaylı bilgiler verdi.