Esnaf ve Sanatkarlar Özelinde Sektör Analizi Projesi Değerlendirme Toplantısı
29.01.2016

Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü öncülüğünde Türkiye Halk Bankası A.Ş ile birlikte 2015 yılı mayıs ayında hayata geçirilen Esnaf ve Sanatkârlar Özelinde Sektör Analizi Projesi’nin değerlendirme toplantısı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşcı başkanlığında gerçekleştirildi. 25 Ocak 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, Atılım Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi rektörleri ile proje ekibi akademisyenler ve Bakanlık çalışanları katılım sağladı.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un ve Doç.Dr. Seyit Cilasun, Yrd.Doç.Dr. Ece Pişkinsüt Şengüler, Doç.Dr. Emre Toros, Yrd.Doç.Dr. Neslihan Turguttopbaş, Yrd.Doç.Dr. Belgi Turan ve Arş.Gör.Dilara Baran’dan oluşan proje ekibinin de yer aldığı toplantıda, her üniversite çalıştığı sektörde gelinen noktayı yaptıkları sunumlarla ortaya koydu. Projede gelinen durum, gerçekleştirilen faaliyetler ve sektörlerin durumu istişare edildi. Üniversitemizin proje ekibinin hazırladığı Ulaştırma sektörüne ilişkin çalışmalar ve proje başlangıcından şimdiye kadar gerçekleştirilen tüm süreçler proje eşyürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Ece Pişkinsüt Şengüler’in yaptığı sunum ile katılımcılarla paylaşıldı, yetkililerden olumlu geri bildirimler elde edildi.