Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2014-2015 Güz Dönemi Çalışmalarını Sergilemeye Başladı
19.03.2015

2009 yılından bu yana eğitim hayatına devam eden Atılım Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, öğrenci projeleri ile Ankara’da ilk kez düzenlenen ve endüstriyel tasarımın seçkin tasarım ürünlerini, başkentte yenilikçi kavram anlayışı ile eğitim, tasarım ve endüstriyi buluşturmayı hedefleyen bir etkinlik olan 11 – 15 Mart 2015 tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Design Ankara/Endüstriyel Tasarım Fuarı’nda yer aldı.

17 Mart 2015 tarihinde Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi alanında bir sergi daha açarak Üniversite öğrenci ve öğretim elemanlarına bölüm çalışmalarının tanıtımını yaptı. 30 Mart 2015 tarihine kadar açık kalacak Serginin açılışında Dekan Prof. Dr. Sevgi Lökçe ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Gültekin birer konuşma yaparak günümüzde inovasyon ve tasarımın ne kadar önemli bir yer aldığını vurguladılar.

Sergide bölümde öğrenim gören tüm öğrencilerin projelerinden örnekler görmek mümkündür.