Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (IESC)'nun Düzenlediği "n-Etkinlik" Başarıyla Tamamlandı
15.03.2017

Atılım Üniversitesi'nin en aktif topluluklarından biri olan Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (IESC)'nun bu sene dördüncüsünü düzenledikleri "n-Etkinlik" geçmiş senelerde olduğu gibi yine ses getirdi. "En’lerin buluştuğu etkinlik" sloganıyla farklı sektörlerde başarılı olmuş ve iş hayatındaki tecrübelerini öğrencilere aktaran dört değerli konuşmacıyı IESC ekibi 10 Mart 2017 tarihinde Atılım Üniversite’sinde ağırladı. Ankara'daki bir çok üniversite öğrencisinin de katıldığı etkinlik bir gün boyunca devam etti.

Açılış konuşmalarını Atılım Üniversitesi Provost-Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Akay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turan Erman Erkan yaptı.

Bu sene ki "en" ler şöyleydi:

Mehmet Çelikten - Habertürk Matbaa Müdürü                            

Başak Temel - Sosyolog ve Televizyon Programcısı                      

Özcan Bostancı - Gezgin, Yazar,  Mühendis                                                                                                                   

Evren Ayna  - Türk Yıldızları eski lideri ve THY pilotu

Mehmet Çelikten, girişimcilik deneyimleri ve iş hayatında tecrübelerini öğrencilere aktardı. Akabinde konuşan Başak Temel ise kişisel gelişimin olumlu örneklerini kendi hayatından kesitlerle sundu. Çok yönlü kişiliğiyle adından söz ettiren Özcan Bostancı, esprili kişiliğiyle kitabından  ve seyahat ettiği ülkelerde edindiği tecrübelerinden bahsetti. Son katılımcı Evren Ayna ise Türk Yıldızları'nda olduğu dönemde edindiği liderlik vasfını oluşturan önemli unsurlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Dört oturumun sonunda etkinliğe katılan öğrencilere katılım sertifikası verilen "n Etkinlik" son derece verimli ve keyifli geçti.

Etkinlikte yer alan öğrencilerimiz izlenimleri ise şöyle:

Begüm Ferhan Orhan- IESC Yönetim Kurulu Üyesi

 “Ekip ruhunun zirvede olduğu hep birlikte başarıya odaklandıgımız böyle bir ekibin içinde yer almaktan ve “n Etkinlik” gibi alanın da “en” olmuş isimleri biz geleceğin mühendisleriyle buluşturarak bizi hayata hazırlayan böyle değerli  bir organizasyonun parçası olmaktan  çok mutlu oldugumu belirtmek isterim.  Bize başarmanın hazzını yaşatan kulübümüze ve buna öncülük eden bölüm hocalarımıza, aynı zamanda  etkinliklerimizde bizden desteğini esirgemeyen başkan, başkan yardımcımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. IESC nin bundan sonraki tüm organizasyonlarında  büyük bir sevgi ve özveriyle yanında olmaya gayret göstereceğimi belirtmek isterim.”

Seray İçöz- IESC Yönetim Kurulu Üyesi

“n -Etkinlik okulumda katıldığım en verimli etkinlik. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde görev almış olmak benim için büyük bir gurur. Bu etkinlik sayesinde tüm IESC ailem gibi oldu. Gelecek yıllarda da etkinliğimizi devam ettirmek dileğiyle. “