Doç.Dr. Gül Güneş “Alternatif Turizm Kongresi”nde Davetli Konuşmacıydı
15.04.2016

İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Gül Güneş, 7-9 Nisan 2016 tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleşen “Ulusal Alternatif Turizm Kongresi”nde davetli konuşmacıydı. Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ve Erzincan Valiliği tarafından organize edilen Kongrede; 14 ayrı oturumda toplam 3 poster, 70 sözlü bildiri,Türkiye’nin dört bir yanında yer alan Üniversitelerin bilim insanlarının katılımıyla sunuldu.

Kongrede “Toplum Temelli Ekoturizm” konulu davetli konuşmayı gerçekleştiren ve ayrıca oturum başkanlığıyapan Doç.Dr. Gül Güneş, aynı zamanda Kongrenin Bilim Kurulunun da üyesiydi. Doç.Dr. Gül Güneş’e Kongreye olan katkıları nedeniyle plaketi, Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adem Başıbüyük tarafından verildi.