Dikmen Lisesi Öğrencileri Atılım Üniversitesi’ndeydi
03.12.2010

Dikmen Lisesi rehber öğretmenleri ve 12. sınıf ‘lardan 30 öğrenci, 2 Aralık 2010 Perşembe günü Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün hazırladığı,  uzman Eğitimci M. Abdullah Yılmaz tarafından anlatılan “Öğrenciler İçin Sınava Hazırlanma Teknikleri” konulu etkinliğe katıldılar.

Öğrencileri sınavlarla ilgili bilgilendirerek ve sınavlarda kullanabilecekleri teknik desteği anlatan Yılmaz, Alternatif Düşünme Teknikleri, Zihin Açma Egzersizleri ve Pratik Soru Çözüm Teniklerini uygulamalı içerikle anlattığı seminerinde maksimum başarı için ipuçlarını da Dikmen Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

M. Abdullah Yılmaz sunumunun ardından öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Atılım Üniversitesi’ndeki sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla ilgili bilgi alan Dikmen Lisesi Öğrencileri tanımak istedikleri meslek dalları ve iş imkanları hakkında da bilgi edindiler.