“Çocuklar Kitap Okusun Diye" Kitap Kampanyamızı Gerçekleştirdik
30.05.2017

Atılımcı Hukukçular Topluluğu ve Eğlenceli Bilim Merkezi bu sene " Çocuklar Kitap Okusun Diye " adlı kitap kampanyasını birlikte gerçekleştirdiler. Üniversitemiz öğrencileri, akademisyenleri, öğrenci toplulukları ve mezunlar derneğinden 8-15 yaş aralığına hitap eden 800 adet hiç açılmamış kitap toplandı. Üniversitemiz öğrenci ve mensupları, bu sosyal sorumluluk projesine hem bağışladıkları kitaplarla, hem de  Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi ve Hazırlık binasında açılan stantlara olan ilgileri ile katkıda bulundu.

Atılımcı Hukukçular Topluluğu, Bolu Yeniçağ ilçesinde yer alan Mehmet Çelik İlkokulunu ziyaret ederek öğrencileri kitaplarla buluşturdu. Topluluk üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü,  Okul Müdürü ve okulun değerli öğretmenleriyle birlikte sınıfları dolaşarak üniversitemizin temin ettiği kitap ve hediyeleri öğrencilere bizzat teslim ettiler.

Katkı ve desteklerinden dolayı tüm Atılım ailesine teşekkür ederiz.