Çayyolu Bilfen Okulları Kariyer Günlerine Katıldık
08.12.2017

6-7-8 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ve Çayyolu Bilfen Okullarının ev sahipliğinde yapılan “Kariyer Günleri”ne, üniversitemiz de katılım gösterdi.

İlk olarak 7 Aralık 2017 Perşembe Pilotaj bölümü öğrencilerimiz Dilara Kurt ve Eren Köse ile katılım gösterdiğimiz etkinlikte, öğrencilerimiz üniversite adayı öğrencilere, Pilotluk mesleği hakkında sunum yaparak, bir pilotun nasıl yetiştirileceğine dair bilgiler verip, mesleği düşünen öğrencilerin kafalarındaki soru işaretlerini de yanıtlamış oldular.

8 Aralık 2017 Cuma günü ise, üniversitemiz Kurumsal Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Onur Karagöz ile, Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümü öğrencimiz Gülsen Köroğlu ve Matematik bölümü öğrencimiz Doğan Bahar, standımıza gelen öğrencilere üniversitemiz hakkında genel bilgiler vererek, öğrencilerin Atılım Üniversitesini daha yakından tanımalarına imkân sağlamış oldular.