Büyük Kolej’deki Üniversite Tanıtım Fuarı’ndaydık
06.12.2010

Büyük Kolej’in 3 Aralık 2010  Cuma günü düzenlediği “Üniversite Tanıtım Fuarı”na  Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ekibi ile birlikte Atılım Üniversitesi öğrencileri, Didem Bahadan, Ali Can Gözcü ve Kağan Kartal katıldılar.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen üniversite tanıtım fuarı, daha iyi bir gelecek için kaliteli eğitim arayışında olan öğrencileri üniversiteler ve çeşitli eğitim kuruluşları ile bir araya getirmek amacıyla düzenleniyor.

Büyük Kolej öğrencilerinin yanı sıra Ankara'daki çok sayıda okuldan öğrenci ve rehber öğretmen Atılım Üniversitesi stantını ziyaret ederek, fakülteler, bölümler, sosyal-kültürel imkanlar, kulüpler ve burs imkanları gibi konularda bilgi edindiler.

Büyük Kolej Üniversite Tanıtım Fuarı'na 41 üniversite ve çeşitli eğitim kuruluşu katılırken, Büyük Kolej öğrencilerinin yanı sıra Ankara'nın çeşitli liselerinden öğrencilerin de rehber öğretmenler eşliğinde ziyaret ettiği ve gün boyu tanıtımların yapıldığı fuarı yaklaşık 4 bin kişi ziyaret etti.