Bursa’da Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar anlatıldı
02.03.2009

Türkiye’nin en büyük üretim üslerinden biri olan Bursa’da 27 Şubat 2009 Cuma günü üniversite sınavı ve meslek seçimine odaklanan gençler ve onları geleceğe hazırlayan hocaları için “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” anlatıldı

Günlük hayatta kullanılan araçlardan iş türlerine, eğitim metodlarından eğlence anlayışına kadar pekçok alanda farklı algılamalara ve beklentilere yol açan teknolojik gelişmeler Atılım Üniversitesi Üretim Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu tarafından aktarıldı.

Bursa Kervansaray Otel’de düzenlenen konferansa Final Okulları, Celal Bayar Anadolu Lisesi , Üç Boyut Dershanesi, Ali Osman Sönmez Fen Lisesi, Melike Pınar Koleji, İlkgüneş Koleji, Tunçsiper Lisesi, Turgut Alp Anadolu Lisesi, Sami Evkuran Anadolu Lisesi, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi, Bursa Anadolu Lisesi,  Final Dergisi Dershanesi öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Programda üretim mühendisliği başta olmak üzere, mekatronik, yazılım, bilişim ve malzeme mühendisliği gibi “Mühendislikte Yeni Yaklaşımlar” açısından üzerinde durulması gereken alanlar ve günümüzde giderek daha sık duyduğumuz yeni üretim teknikleri konu edildi.