Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi yeni öğretim yılında Fen Bilgisi öğretmenleriyle çalışmalarına başladı
17.09.2009

Bilimi eğlenceli yanlarıyla sevdirmeye çalışan Merkez’de geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalardan farklı olarak bu yıl ilk kez fizik ve fen bilgisi öğretmenleri katılımcı olarak yer aldı.
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği sonucunda 2009-2010 ders yılı başlamadan önce Ankara’daki fen ve teknoloji öğretmenleriyle ”Fen Kulübü Projeleri”  ve fizik öğretmenleriyle ”Çizgi İzleyen Robot Yapımı” etkinliği gerçekleştirildi.
Proje yürütücülüğünü Yrd. Doç. Dr. Hacer Erar’ın gerçekleştirdiği ve tüm masrafları Üniversitemiz tarafından karşılanan etkinliklere, Atılım Üniversitesi Üretim Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Merih Şengönül sunumlarıyla katkıda bulundu.