Beypazarı Lisesi Atılım Üniversitesi’ndeydi
30.12.2010

Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü’nün düzenlediği Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı’na Beypazarı Lisesi’nden 48 öğrenci ve öğretmen katıldı. 29 Aralık 2010 Salı günü Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sunumun ardından öğrenciler kampüsü gezerek fakülteler ve bölümler hakkında bilgi edindiler.

İşletme Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi’nin gezilmesinin ardından Metal Şekillendirme Mükemmelliyet Merkezi ve Hukuk Fakültesi de ziyaret edilerek bölümler hakkında detaylı bilgi edinildi.

Beypazarı Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine geleceklerini şekillendirmede doğru karar vermelerine yardımcı olacak fakülte ve bölüm tanıtımının yanı sıra Atılım Üniversitesi’nin akademik kadrosu, laboratuar olanakları, burs olanakları  bilimsel yayın performansları ve sosyal-kültürel imkanları hakkında da sunum yapıldı.