Başarıyı Paylaşım Öğrencileri Sertifikalarını Aldılar
26.05.2017

 

2016-2017 akademik yılı boyunca öğretim elemanlarıyla gönüllü olarak en az 40 saat çalışan Başarıyı Paylaşım Programı Öğrencileri 11 Mayıs 2017 tarihinde Kuşkonmaz Restoranda onurlarına düzenlenen bir ödül töreninde sertifikalarını rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'dan aldılar. Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Akay ve Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, dekanlarımız, ilgili idari yöneticilerimiz ve öğrencilerin birlikte çalıştıkları mentör öğretim elemanlarımızın katıldığı törende öğrenciler misafirlere çalıştıkları ilginç projeler hakkında bilgiler verdiler.

Atılım Üniversitesi Başarıyı Paylaşım Programı (bkz. http://bpp.atilim.edu.tr/) başarılı öğrencilerimizin bir akademik ve idari birimde çalışarak başarılarını Üniversite ve diğer öğrencilerle paylaşmalarını amaçlamaktadır. Bu programdaki öğrenciler, akademik birimlerde öğretim elemanlarına ders ve araştırmalarında yardım etmekte, akran eğitimi vermekte, diğer öğrencilere örnek olmakta, akademik ve idari birimlerde değişik projelerde çalışmaktadır. Program, genel not ortalaması 2,50 veya daha yüksek olan her öğrenciye gönüllülük esasına göre açıktır. Genel not ortalaması 3,00 veya üzeri olan lisansüstü öğrenciler de programa katılabilmektedir.

Bu yıl sertifika alan 22 lisans öğrencimizin ve mentörlerininin isimlerini http://bpp.atilim.edu.tr/site/basariyiPaylasanlar adresli sayfadan izleyebilirsiniz.

Öğrencilerimizi kutluyor, katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.