bahara merhaba konseri
09.06.2009

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenen “Bahara Merhaba”  Konseri 29 Mayıs 2009 günü gerçekleştirildi.

Cevdet Kösemen Konferans Salonu’nda çoğunluğu öğrencilerden oluşan dinleyicilerin keyifle izledikleri konserde Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçıları Atılım Üniversitesi Çoksesli Korosu’na eşlik etti.

Prof. Dr. Engin Sansa tarafından üç ay gibi kısa bir sürede aldıkları eğitimle konser verebilecek düzeye ulaşan koro üyeleri “Eski Dostlar, Gülnihal” gibi Klasik Türk Müziği örneklerinin yanı sıra çeşitli Napolitenler ve Rus şarkıları seslendirdi.

Söz ve müziği Prof. Engin Sansa’ya ait “Atılım Marşı”nın seslendirildiği konser Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi.