Ayrancı Anadolu Lisesi Öğrencileri Misafirimiz Oldu
22.03.2017

22 Mart 2017 Çarşamba günü Ayrancı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri üniversitemizi ziyaret ettiler. İlk olarak Yazılım Mühendisliği bölümünde meslek tanıtım sunumuna katılan öğrencilere, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Turhan ve Yrd. Doç. Dr. Nergiz Ercil Çağıltay tarafından Yazılım Mühendisliği Bölümü ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ardından İşletme Fakültesi Cengiz Yenerim Konferans Salonunda, üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Eftal Erel, “Üniversite Amaç Değil, Araçtır” isimli sunumuyla aday öğrencilere sınav kaygısı çözüm yöntemlerini ve sınav sisteminin ayrıntılarını anlattı. Bunun yanı sıra, meslek ve üniversite seçiminin önemiyle birlikte, bu konularda tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında öğrencilere detaylı bilgiler verildi. Aday öğrencilerin üniversitemiz hakkında merak ettikleri tüm sorular cevaplandırıldı.