Atılım Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Öğrencileri Çerkeş'e Gitti
21.10.2010

Çerkeş’in tarihi binalarında inceleme yapan 20 İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Çerkeş Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Emir Uluçay ile birlikte aynı zamanda röleve çalışması da yaptı.

18 Ekim Pazartesi günü Çerkeş’i ziyaret eden öğrenci grubuna Öğretim Görevlisi Aydanur Yener de eşlik etti. Aydanur Yener gezilerinin amacını ”Çerkeş'in Tarihi dokusunu ve izlerini öğrencilerimize göstermek,doğa ve çevreyi koruma bilincini yerleştirmek amacıyla böyle bir gezi tertipledik.” sözleriyle açıkladı.

Çerkeş’te gezilerini tamamlayan öğrenciler akşam üzeri belediye başkanı Şükrü Tarhan’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.Tarhan belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye olarak ARGE projesi çerçevesinde AB ülkelerine 18-30 yaş arası gençleri gönderdiklerini söyleyen Tarhan öğrencilere “İsterseniz sizlerde başvurabilirsiniz.”dedi. Sohbet sırasında söz alan öğrenciler Tarhan’a çeşitli sorular sordular.