AtılımFest 2014’te Hande Yener Atılım’ı ve Ankara’yı Salladı.
25.09.2014

AtılımFest 2014 kapsamında 24 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen Hande Yener konseri ile dinleyiciler heyecan, enerji, müzik ve dans dolu dakikalar yaşadı. Konser 20.00’da Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosunda başladı. Sahneye tam saatinde çıkan Hande Yener, “Atılım Muhteşemsiniz, sonunda size kavuştuk.” Sözleri ile konsere başladı. Konserde Atılım mensubu çalışanlar, akademisyenler, öğrenciler ve Ankaralılar, üç binden fazla kişi, hep birlikte eğlenceli saatler yaşadı. Hande Yener kimi zaman dinleyiciler ile birlikte şarkılarını seslendirirken, unutulmayan efsane şarkılarının yanında bu yaza damga vuran şarkılarını da seslendirdi. Yener’e dansçıları eşlik ederken, sesi ve görüntüsünün yanında dansları ile de izleyicileri büyüledi. Atılım Rhinos Amerikan Futbol Takımı tarafından hediye edilen formayı giyen Hande Yener, öğrencilerin kalbini kazandı. Konser izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanarak son buldu.

AtılımFest 2014 kapsamında 25 Eylül Perşembe günü  Saat 20.00 ‘da Gece Yolcuları Atılım Üniversitesi Amfi Tiyatrosunda dinleyiciler ile buluşacak.