Atılım Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
08.07.2008

Atılım Üniversitesi 2007-2008 akademik yılı Mezununiyet Töreni 27 haziran 2008 tarihinde Üniversitemiz kampüsünde öğrenciler, veliler ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Atılım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu mezun öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar dileyerek aldıkları eğitimle iş yaşamında da başarılarının artarak devam etmesini temenni etti.

Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Ayşe Kılıç, Üniversite Birincileri İmge Işıklar ve Güliz Özbakay’ın da birer konuşma yaptığı törende, velilerde çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldular. 

Programda üstün başarı göstererek Üniversitede dereceye giren öğrencilerin mezuniyet belgeleri ve ödülleri rektör Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından verilirken fakülte ve bölümlerinde dereye giren öğrencilerin ödülleri ise fakülte dekanları ve bölüm hocaları tarafından verildi.

Toplam dört yüz on dört lisans ve elli dokuz  yükseklisans öğrencisinin mezuniyet  belgelerinin verilmesinin ardından topluca  kepleri atan  mezunlar  10. yıl marşını hepbir ağızdan söylediler.
Kep atma töreninin ardından havuz başında verilen yemeğe  katılan davetli ve öğrenciler canlı müzik eşliğinde bu mutlu günün tadına doyasıya vardılar.