Atılım Üniversitesi Ümitköy Anadolu Lisesi’ndeydi
06.01.2011

Prof. Dr. Ufuk Şakul “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu konferansı ile 5 Ocak 2011 Çarşamba günü, Ümitköy Anadolu Lisesi’ndeydi. Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe 360 öğrenci, öğretmenleri ve okul yöneticileri katıldı.

Atılım Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in zorlu bir sınav maratonunun ardından geleceklerini şekillendirmede doğru karar vermelerine yardımcı olacak fakülte ve bölüm tanıtımı, akademik kadro, laboratuar olanakları, burs olanakları,  bilimsel yayın performansları ve sosyal-kültürel imkanları anlattığı sunumunun ardından
Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, öğrenme sürecini ve beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgileri Ümitköy Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlattı.