Atılım Üniversitesi Slovakya’ daydı
04.06.2010

Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. T. Erman Erkan, Araş. Gör. Ayşe Kılıç ve bölüm öğrencileri Ahmet Maraşlıgil, Çağrı Alpak, Halil Ceylan ve Veysel Emre Tuncer, 20-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Slovakya’nın başkenti Bratislava’da Slovakya Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenen “ISCAMI 2010 - 11th International Conference on Applied Mathematics and Informatics” kongresinde akademik başarılara imza attılar.
Atılım Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Babak Daneshvar’ın önderliğinde 6 makale ile, gerek katılım gerek akademik çalışmalar açısından, Atılım Üniversitesi’nin başarıyla temsil edildiği kongrede ev sahipliği yapan Prof. Mesiar Atılım Üniversitesi’nden her sene katılım beklediklerini ifade etti.
Atılım Üniversitesi’nden makale başlıkları şöyle:
Ahmet Maraşlıgil, Babak Daneshvar Rouyendegh, Turan Erman Erkan, “A Study of the Relative Efficiency of Supermarkets; A Pilot Application in Turkey Using Data Envelopment Analysis”;
Babak Daneshvar Rouyendegh, Mahdi Bagherzadeh Asl Miyandoab, “Selecting the High-Performing Departments within Universities Applying the Fuzzy ELECTRE Method”;
Babak Daneshvar Rouyendegh, Turan Erman Erkan, Ayşe Kılıç, “Personnel Selection Using Fuzzy Analytic Hierarchy Process (FAHP): An Application”;
Çağrı Alpak, Halil Ceylan, Babak Daneshvar Rouyendegh, Turan Erman Erkan, “A Study About AHP Method Implementation for Internal Process and Supplier Selection Process at a University Procurement Department in Turkey”;
Veysel Emre Tuncer, Babak Daneshvar Rouyendegh, Turan Erman Erkan, “A Data Envelopment Analysis-Fuzzy Analytic Hierarchy Process Combined Methodology to Evaluate the Performance of International Airports in Turkey”.