Atılım Üniversitesi, Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi’ndeydi
10.12.2010

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün 9 Aralık 2010 Perşembe günü Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi’nde düzenlediği, Uzman Eğitimci M. Abdullah Yılmaz’ın “Öğrenciler İçin Sınava Hazırlanma Teknikleri” konulu eğitim etkinliği 86 öğrenci katıldı.

Üniversite giriş sınavına hazırlanan tüm öğrenci gruplarına uygulanan eğitim etkinliğinde, öğrencileri sınavlarla ilgili bilgilendirerek ve sınavlarda kullanabilecekleri teknik desteği anlatan Yılmaz, Alternatif Düşünme Teknikleri, Zihin Açma Egzersizleri ve Pratik Soru Çözüm Teniklerini uygulamalı içerikle anlattığı seminerinde maksimum başarı için ipuçlarını da Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

Çoklu Zeka Kuramı’nı ve Yeniden Yapılandırmacı Yaklaşım ile Pratik Soru Çözüm Teknikleri’ni anlatan M. Abdullah Yılmaz sunumunun ardından öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.