Atılım Üniversitesi, MEV Koleji  ve Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’ndeydi
28.12.2010

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün Prof. Dr. Ufuk Şakul ile düzenlediği “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu konferans 24 Aralık 2010 Cuma günü, MEV Koleji ve Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Konferanslara MEV Koleji’nde 120 öğrenci, Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’nde 90 öğrenci, öğretmenleri ve okul yöneticileri katıldı.
Gizemli organımız beynin kullanım kılavuzunu oluşturmak için sürekli ve yoğun bir çalışma içerisinde olan Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgiler ile öğrenmeyi öğrenmenin yollarını MEV Koleji ve Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmayı ve kolaylaştırmayı anlattı.
Öğrenciler ayrıca; Atılım Üniversitesi’ndeki sosyal, kültürel, sportif olanaklar ve tanımak istedikleri meslek dalları, iş imkanları ile ilgili Halkla İlişkiler ve Tanıtım ekibinden bilgi edindiler.