Atılım Üniversitesi “İkinci Uluslararası Nükleer ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Konferansı”na sponsor oldu
26.07.2010

4-7 Temmuz 2010 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen İkinci Uluslararası Nükleer ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Konferansı’ na Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan U. Akay,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülhan Özbayoğlu, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sümer Şahin katıldı.
Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi  Prof. Dr. H. Mehmet Şahin başkanlığında gerçekleştirilen konferansta, enerji girdileri büyük oranda fosil yakıtlara bağlı endüstriyel toplumlarda yaygın olan yakıtların tüketimi, çevre sorunlarını artırdığından, fosil yakıtların kullanımının hem mevcut hem de gelecek nesiller için azaltılması gerektiği ve fosil yakıtlara göre birçok  avantajlara sahip olan nükleer ve yenilenebilir enerji kaynakları, yenilikçi ve temiz enerji çözümleri açısından ele alındı.   
Prof. Dr. H. Mehmet Şahin, Atılım Üniversitesi’nin İkinci Uluslararası Nükleer ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Konferansı’na katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’na teşekkür plaketi sundu.