Atılım Üniversitesi EURIE Training’de Tecrübelerini Anlattı
12.12.2016

İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliğinde 5 Aralık’ta düzenlenen olan Ulusal Ajans toplantısının akabinde; 6 Aralık’ta sadece Türk Üniversitelerinin ilgili Uluslararası Ofis ekiplerine yönelik olarak düzenlenecek EURIE Training programı kapsamında “Uluslararası Rankinglerde Yer Alma: Strateji ve Planlama” konusunda Atılım Üniversitesi’nin Ranking Çalışmaları alanında çalışmalarını ve deneyimlerini Türk Üniversitelerine aktarmak üzere Üniversitemiz Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Hasan Atasoy iştirak etmiştir. Kendisi Atılım Üniversitesi'nin Dünyada ilk 500’de yer alan bir üniversite olduğunu ve bu sıralamayı elde etmek için Atılım Üniversitesinde yürütülen faaliyetleri içeren bir sunum gerçekleştirmiştir.