Atılım Üniversitesi Ankara Marka Festivali’nde
12.12.2016

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde  14-15-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek olacak Ankara Marka Festivali’nde (AMF) Atılım Üniversitesi de fuar alanında standlarıyla yerini alıyor.

Bu yılki temasıyla markaları geleceğe götüren Ankara Marka Festivali; bir yandan bilimin ışığıyla aydınlanan markaları mercek altına alıyor, diğer yandan ise yerleşik şirketlere, gençlere, startup – kuluçka girişimlere bilim teknolojiye dayalı yeni bir yol öneriyor. Bilimin ışığında aydınlanan yeni yolculuğunda ‘’Geleceğe Dönmek, Geleceğe Yürümek ve Geleceğe Varmak’’ kavramlarını yanına alıyor.

Katılımcılar, Atılım Üniversitesi standlarında üniversitemizin GSTMF Bölümlerine ait eserlerin biraraya getirildiği bir serginin yanı sıra,  Mekatronik ve Otomotiv Mühendisliği Bölümlerine ait teknolojik ve yenilikçi çalışmaları da inceleme fırsatı bulacaklar. Hibrit Otomobil, Hidrojen Enerjili Scooter, Karton Bisiklet, Robotlar ve Mekatronik Sistemler, Kadın Dostu Kampüs Çalışmaları gibi üniversitemiz bünyesinde geliştirilen pekçok proje, üç gün boyunca Ankara Congresium’da meraklısıyla buluşacak.

Fuar boyunca üniversitemiz hakkında bilgi almak isteyenler; ARGEDA-TTO Bilgilendirme Köşesi, Sivil Havacılık Köşesi, Eğlenceli Bilim Köşesi, TEKMER Desteği Alan Firmaların Köşesi ve Yazılım Yarışması Bilgilendirme köşeleriyle aydınlatılırken, ilgilenen katılımcılara kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Atılım Üniversitesi’ne ilişkin bilgilendirmeler de yapılacak.

Festival programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Ankara Marka Festivali’ne katılmak isteyen öğrencilerimizin fuar alanına ulaşımları için servis hizmeti sağlanacak.