Ücretsiz Rehberlik Hizmeti Adayları Memnun Ediyor
16.07.2010

7 gün hizmetin sunulduğu tercih döneminde Atılım Üniversitesi öğretim elemanları, halkla ilişkiler uzmanları, gönüllü öğrencileriyle ve bünyesine kattığı uzman rehberlerle üniversite adaylarını bilgilendiriyor.  

Tercih dönemi süresince yürütülen faaliyetlerin yanı sıra hafta sonu da dahil profesyonel rehberler eşliğinde verilen danışmanlık hizmeti ile haftanın her günü  09.00-18.00 saatleri arasında puan analizi, başarı sıralaması, meslek tanıtımı, doğru mesleğe uygunluk, sektörlerdeki iş olanakları, yurt dışı programları, çift anadal, yandal, burslar ve kariyer planlaması konularında adaylar bilgilendiriliyor.

Geçtiğimiz aylarda yapılan “Meslek Atölyesi, Bugün Atılımlıyım” programlarıyla meslek seçimi için çok daha önceden çalışmalara başlayan Atılım Üniversitesi tercihlerin başladığı şu günlerde çalışmaları yoğunlaştırarak “ücretsiz rehberlik hizmeti” veriyor.

Gençlere tercihlerinde yol göstermek için "Tercih Ofisi" de oluşturulan Atılım Üniversitesi’nde profesyonel 10 kişilik ekip ve tüm öğretim elemanları ve gönüllü öğrenciler çalışıyor. Atılım Üniversitesi Kampüsü’nde Tercih Bürosu'nun yanında isteyen adayların akademik kadro rehberliğinde fakülteler ve bölümler de gezdirilerek, bölüm olanakları hakkında kapsamlı bilgi edinebilmeleri sağlanıyor.

Tercih hizmeti almak isteyen adaylar www.atilim.edu.tr ve http://uniaday.atilim.edu.tr/ linkinden de bilgi alabilirler.