Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Alkışlanan Defile
03.03.2010

26.02.2010 günü Ayda Ajans tarafından Ankara The Plaza Otel’de düzenlenen defilede Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin tasarımları da yer aldı.

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinden Serdar Savaş, Bahar Demir, Samira Malikova, Gülçin Hağur, Nazlıgül Tıraş, Büşra Bulut ve Merve Karagöz’ün Öğretim Görevlisi Dr. Hatice Banu Gürcüm önderliğinde hazırladığı tasarımlar izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yüksel Ak ve Ece Gürsel başta olmak üzere toplam 16 modelin yer aldığı organizasyonda, Abdullah Öztoprak, World Wella Paris gibi başarılı markalarla tasarımları aynı podyumda sergilenen öğrenciler  “3. sınıf öğrencisi olarak tasarım hayatımızın başlangıcını böyle bir organizasyonda yapmak çok heyecan verici. Bir sonraki defileyi iple çekiyoruz çünkü artık daha tecrübeli ve bilgiliyiz’’ diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Defile sonrasında podyuma davet edilen Dr. Banu Hatice Gürcüm ve öğrenciler plaketlerini aldıktan sonra Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdürrahim Özgenoğlu tarafından tebrik edildiler.