Atılım Araştırma Günü (ATAG 2018) Sektör Temsilcilerini ve Araştırmacıları Bir Araya Getirecek…

Akademik yıl içerisinde lisans ve lisansüstü öğrencilerinin yaptığı araştırmalara ilişkin sonuçların poster sunumları ile paylaşılması ve böylece Üniversitemizdeki araştırma ikliminin sürekli kılınması amacıyla düzenlenen “Atılım Araştırma Günü (ATAG 2018)”, 3 Mayıs 2018 günü gerçekleştirilecek.

ARGEDA TTO tarafından düzenlenen ve sektör temsilcilerinin de davet edildiği bu etkinlikte, 2017-2018 Akademik yılında yürütülmüş olan tüm “Lisans Araştırma Projeleri” ve seçilmiş bitirme projeleri ile lisansüstü tezlere ilişkin araştırmaların yer aldığı poster sunumları gerçekleştirilecek.

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve VESTEL Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz ULTAV tarafından Kadriye Zaim Konferans Salonunda yapılacak olan “İnovasyon Dinamikleri”  başlıklı konuşma ile başlayacak olan ATAG 2018, Spor Salonumuzdaki poster sunumları ile devam edecek.

10.00-10.30 Açılış Konuşmaları

10.30-11.30 "İnovasyon Dinamikleri" Cengiz ULTAV, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı, VESTEL Yönetim Kurulu Üyesi

(Programın İlk Kısmı Kadriye Zaim Kütüphanesi Konferans Salonunda Gerçekleştirilecektir.)

11.30-12.30 Poster sunumları

13.30-17.30 Poster sunumları

(Poster Sunumları Spor Salonunda Yapılacaktır)