ASO Teknik Koleji Üniversitemizdeydi
28.11.2014

Ankara Sanayi Odası tarafından kurulan ASO Teknik Koleji’nin 70 e yakın 11.sınıf öğrencisi 28 Kasım Cuma günü üniversitemizdeydi. Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Demir Bayka’nın bölümü ve fakülteyi tanıtan sunumundan sonra, gezilen laboratuarlar ile aday öğrencilere üniversitemizi tanıma fırsatı sunulmuş oldu. Daha sonra Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi’ne yapılan gezinin ardından, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Kadriye Zaim Kütüphanesi fuaye alanında verilen ikramın ardından, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürü Eftal Erel aday öğrencilere “Üniversite Amaç Değil Araçtır” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Öğrencilerin de katılımda bulunduğu sunumda pek çok soru cevaplanmış oldu. Keyifli ve bilgilendirici bu sunumun ardından öğrencilere verilen tanıtım çantaları ile konuklarımızı kampüsümüzden uğurladık.