Antalya Altın Kanatlar Havacılık Lisesi Misafirimiz Oldu
04.11.2016

04 Kasım 2016 Cuma günü Antalya Altın Kanatlar Havacılık Lisesi öğrenci ve öğretmenleri misafirimiz oldu. Aday öğrencilerin katıldığı etkinlikte, üniversitemiz tanıtım uzmanı Sedat Karaçayır, öğrencilere üniversitemiz hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Üniversitemizi yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, daha sonra Sivil Havacılık Yüksekokulunu ziyaret ederek, burada Havacılık Yönetimi Bölümünden Yrd. Doç. Dr Erk İnger, Uçak Motor-Gövde Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Savaş Mutlu, Uçak Elektrik-Elektronik Bölümünden Yrd. Doç. Dr Hakan Tora ve Pilotaj Bölümünden Pilot Mustafa Can Öztap, bölümler hakkında öğrencilere sunum yaparak, detaylı bilgiler verdiler. Daha sonra laboratuarları da gezen öğrenciler, üniversitemizden ayrıldılar.