Ankara ve Çevresi MYO Müdürlerinin II. Paylaşım ve Ortak Çözüm Arama Toplantısı
16.12.2010

Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin, öğrenimleri sırasında ve mezuniyet sonunda karşılaştıkları geçiş ve intibak sorunlarının tartışılması ve çözüm önerilerinin sunulması amacıyla Üniversitemiz organizasyonunda ilki 2006 yılında gerçekleştirilen paylaşım ve ortak çözüm aram toplantısının ikincisi, 10 Aralık 2010 tarihinde gerçekleştirildi.
Toplantıda, Rektörümüz Prof.Dr. Abdurrahim  Özgenoğlu’nun açılış konuşmasının ardından Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İsmail Bircan tarafından dikey geçiş öğrencilerinin mevcut durum analizine yönelik bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra, Ankara ve çevresi MYO temsilcilerinin dikey geçiş öğrencilerinin intibak sorunlarına yönelik değerlendirmeleri ve çözüm önerileri paylaşıldı.
Rektörümüzün genel bir değerlendirme yaptığı toplantı sonunda; MYO temsilcileri, dikey geçiş öğrencilerinin intibak sorunlarının aşılmasında bölgesel koordinasyon sağlayan bu tür toplantıların önemini vurguladılar ve Üniversitemize bu konudaki gayretleri nedeniyle teşekkür ettiler.