Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümümüz’ den Ankara Valisi Sn. Kemal Önal’a Ziyaret
27.04.2010

Üniversitemiz, içinde bulunduğu kent olan Ankara Kentine katkıda bulunmayı hem bir yüksek öğrenim kurumu olmanın gereği hemde bir toplumsal sorumluluk olarak görmektedir. Bu doğrultuda özellikle Ankara’da bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile yakın ilişki kurularak Üniversitemiz birikiminin uygun biçimde aktarılması için çalışmalar yapılmaktadır. Bu anlamda Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanımız Sn. Prof. Dr. İsmail Bircan ile yine aynı Bölümümüz Öğretim Görevlisi Sn. Savaş Zafer Şahin 27 Nisan 2010 Salı günü Ankara Valisi Sn. Kemal Önal’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Görüşmede Üniversitemizin toplumsal sorumluluk gereği Ankara Valiliği’nin ve bağlı kuruluşlarının kapasitelerinin geliştirilmesine esas olarak eğitim verme, proje geliştirme ve danışmanlık yapma desteği verebileceği ifade edilmiştir. Ayrıca Sn. Vali Üniversitemizde öğrencilerimize deneyimlerini aktarmak üzere davet edilmiştir. Görüşmede Sn. Vali özellikle Türkiye’deki tüm Valiliklerin ortak hizmet kuruluşu olan ve kendisinin de Başkanı bulunduğu Vilayetler Hizmet Birliğinin yakın zamanda bir eğitim süreci başlattığını ifade ederek bu kapsamda Üniversitemizin katkısının değerli olacağını ifade etmiştir. Ayrıca Üniversitemizin olası katkılarına ilişkin yazılı bir belgenin de kendisine iletilmesini temenni ettiğini bildirmiştir.