Ankara Üniversitesi Rektörü Üniversitemizi Ziyaret Etti
09.02.2016

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş 1 Şubat 2016 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Özellikle Teknoloji Transfer Ofislerimizin işbirliklerini ve dolayısıyla öğretim üyelerimizin tamamlayıcı uzmanlık alanlarında birlikte çalışmalarını görüşmek üzere yapılan bu ziyarette, 23 Aralık 2015'de imzalanan işbirliği protokolünün uygulama esasları görüşüldü.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Elmalı, Teknokent Koordinatörü Prof. Dr. Emin Candansayar ve TTO Yönecisi Prof. Dr. Atila Yücel'in de katıldığı Ankara Üniversitesi ekibi, daha sonra Atılım Üniversitesi Nanoskopi Laboratuvarı, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya ve Mekatronik Mühendisliği bölümleri laboratuvarlarını ve Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkez'ini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldılar. Görüşme ve laboratuvar ziyaretlerine Atılım Üniversitesi'nden Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Provost Prof. Dr. Hasan Akay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. ismail Bircan ve TTO Yöneticisi Dr. Alper Ünler de katıldı.