Ankara Kültür Eğitim Kurumları Mezuniyet Törenine Katıldık
02.06.2016

02 Haziran 2016 Perşembe günü Ankara Kültür Eğitim Kurumlar tarafında, 19 Mayıs Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni ve üniversite tanıtım günlerine katıldık. Ankara genelinde yer alan bütün şube öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet töreni büyük bir coşku ile kutlandı. Törene öğrenci aileleri de katılım göstererek bu mutlu günlerinde çocuklarının yanlarında yer aldılar. Atılım Üniversitesi olarak üniversitemiz de stant açarak fuarda yer aldı. Tanıtım Uzmanlarımız Emre Cihan ve Efe Eryurt aday öğrencilerin sorularının cevaplandığı standımıza ilgi büyüktü. Kesintisiz burslarımız ve akademik kadromuz ilgi gören önemli konulardandı. Üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız ve daha pek çok konuda öğrencilerin soruları cevaplandırılırken, öğrencilere tanıtım çantalarımızdan verildi.