2016 Endüstri Ürünleri Tasarımı - Temel Tasarım Çalıştayı
17.03.2016

İlki 2014 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen, Ankara’da bulunan Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri arasında her yıl dönüşümlü olarak düzenlenmesi planlanan Temel Tasarım Çalıştaylarının 7 Mart 2016 tarihinde yapılan 3. Temel Tasarım Çalıştay’ına bu yıl Atılım Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Çalıştaya Atılım Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri 1. Sınıf öğrenci ve öğretim elemanları katılım sağladı. Çalıştay sonunda çıkan ürünler Çalıştayı takip eden günlerde Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi sergi alanında 7-11 Mart 2016 tarihleri arasında sergilendi.