2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni
28.06.2016

Atılım Üniversitesi 2015-2016 akademik yılı Mezuniyet Töreni 24 Haziran 2016 Cuma günü Amfi Tiyatroda gerçekleşti.

İki oturum şeklinde düzenlenen Törene, Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim ve Mütevelli Heyet Üyeleri, öğrenciler, idari - akademik personel ile veliler katıldı.

atilimtv.atilim.edu.tr internet adresinden canlı olarak yayınlanan Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'un açılış konuşması ile başladı.

Üniversite birincisi Hukuk Fakültesi mezunu Yiğitcan Çankaya mezun olan öğrencilerimiz adına bir konuşma yaptı ve konuşmasının ardından yaş kütüğüne plakasını çaktı. Üniversite derecelerinin verilmesinin peşi sıra Enstitü, Fakülte ve Bölümlerinde derece alan öğrencilerin ödülleri takdim edildi.

Ödüllerin ardından mezun olan tüm öğrencilere belgeleri teslim edildi. Keplerin atılmasının ardından Mezuniyet Töreni sona erdi.

Tüm mezunlarımıza başarılı bir gelecek dileriz.