2008-2009 Akademik Yılıi Açılış Konseri
11.09.2008

Atılım Üniversitesi 2008/2009 akademik yılını Türk Pop Müziğinin usta ismi Kayahan ile karşıladı.

29 Ağustos 2008 tarihinde Atılım Garden’ da gerçekleştirilen konsere çok sayıda seçkin davetli ve Atılım Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı.

Ünlü sanatçı sahnede “Allahım Neydi Günahım” Geceler” gibi söz ve bestesi kendisine ait olan unutulmaz şarkılarını seslendirdi

Eşi İpek Açar ile birlikte de şarkılar seslendiren Kayahan yaptığı esprilerle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

İskender Paydaş, Asım Ekren ve Ufuk Yıldırım eşliğinde Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden oluşan bir orkestra ile birlikte sahne alan Kayahan uzun yıllar yaşadığı Ankara’da Atılım Üniversiteliler ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirerek en yakın zamanda tekrar gelmek istediğini belirtti.

Konser havai fişek gösterileri ile son buldu.