10. Bahar Şenliğimiz Coşku Dolu Geçti...
24.05.2010

Üniversitemizde bu yıl 10.su düzenlenen Bahar Şenliği’nde güzel anlar yaşandı. Zaman zaman yağan yağmura rağmen çok farklı kategorileri barındıran stantlar ve gündüz etkinlikleri içinde yer alan konserler, gösteriler yoğun ilgi gördü.

Radyo Vizyonun canlı yayınında ve karaoke etkinliğinde öğrencilerimiz güzel duygularını şarkılarla yansıtarak hoş zamanlar geçirdi. Şiir İlgi Topluluğu’nun gösterisinde topluluk üyelerinin özdeşleşerek okudukları şiirler dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.

ABAT, Grup Bazuka, DJ Yasin, Grup Hicaz, Cartoon Works, ORY 400, Fetiş, No Lemon, DJ Doruk, 3*70lik, Silhouette, Grup Ketamin, Sound Dealer ve Bio grupları müzikseverlerin beğenisini topladı.

ATÜDOSK kurdukları çadır kampında geceleyerek kampüs alanında kurdukları çadırlarla etkinliğe renk kattılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu üniversitemizin akademik başarılarına sosyal ve kültürel anlamda katkıda bulunan öğrenci ve personele amfitiyatroda düzenlenen törende plaket ve ödüllerini verdi.

İki gün süren etkinliklerde, gündüzün coşkusu geceye de yansıdı...Yeni amfi tiyatroda 4000’i aşkın kişinin ilk akşam Gece ve Sıla, ikinci akşam  Emre Aydın ile birlikte söylediği şarkılar yankı buldu.