Sempozyum: "Karşılaştırmalı Hukuk Açısından Aile Hukukunda Arabuluculuk ve Sorunları Sempozyumu"
13.04.2018

Tarih: 13.04.2018
Zaman: 10:00 - 12:30 / 14:30 - 16:30
Düzenleyen: Hukuk Fakültesi
Yer: Orhan Zaim Konferans Salonu
Konuşmacılar:

Prof. Dr. Gülriz Uygur (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)

Maria Da Conceiçao OLIVEIRA (Arabulucu, Avukat, CEPEJ Uzmanı, Aile ve Ticari Eğitmen)                                                                                                                                                   Denise CARTER (Head of Mediation Services – International Family Law Group LLP)

Nevin Birinci (Ankara 10. Aile Mahkemesi Hâkimi)

Nur ÖZDEN (Arabulucu, Eğitmen)

Prof. Dr. Şükran Şıpka (İstanbul Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)

Prof. Dr. Ahmet Kılıçoğlu (Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

Yard. Doç. Dr. Mehmet İstemi (Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi)