bahar senligi ertelenme duyurusu
21.05.2009

Yılın Son Bahar Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle Ertelenmiştir.
Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği 26 - 27 Mayıs  tarihinde yapılacaktır.

Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği hava muhalefeti nedeniyle bir hafta gecikmeyle 26 - 27 Mayıs 2009'da Bengü ve Kıraç'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Tüm yıl boyunca sınavlarla boğuşan, yorulan, koşturan gençlerin gönüllerince eğlenebilmeleri için tüm üniversitelerde kutlanan bahar şenliklerinin Ankara'daki son durağı her yıl olduğu gibi bu yıl da Atılım Üniversitesi tarafından düzenlendi.

Bengü ve Kıraç'ın katılacakları etkinlikler bir hafta sonra aynı program çerçevesinde yapılacak.

Iki gün boyunca birçok amatör grubun sahne alacağı etkinlikler çerçevesinde, korku filmi gösterimleri, lunapark eğlenceleri, folklor oyunları, grafik sergisi, çeşitli spor dallarında düzenlenen turnuvalar ve Atılım Üniversitesi Doğa Sporları Kulübünün çeşitli sportif aktiviteleri yer alacak.

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilen şenliğe katılmak isteyenler Atılım Üniversitesi Yerleşke'sine ücretsiz servislerle ulaşabilecek.

Atılım Üniversitesi Bahar Şenliği'ne tüm basın mensupları davetlidir.