Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi Bilim Sınavı Son Değerlendirme Sonuçları
27.09.2016

Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi

Bilim Sınavı Son Değerlendirme Sonuçları

Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna yapılan başvuruların ön değerlendirmesi sonucunda bilim sınavına girmeye hak kazanan 20 adaydan 17'si 21 Eylül 2016 Çarşamba günü yapılan bilim sınavının yazılı aşamasına katılmış ve bu sınavın sonucuna göre ilk sekiz sırada yer alan adaylar 22 Eylül 2016 Perşembe günü saat 13:00'da Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'nde bilim sınavının konu anlatımı ve mülakat aşamasına çağrılmıştır.

İki aşamalı yapılan bilim sınavı sonucunda Nazmi OYAR 1. sırada, Eray YILMAZ ise 2. sırada başarılı olarak asil aday ve Melis ASLAN 3. sırada,  Rabia Gülşah UYSAL ise 4. sırada yer alarak yedek aday olmaya hak kazanmışlardır. Bilim sınavına katılmaya hak kazanan tüm adaylar ve aldıkları puanlar aşağıdaki listede verilmiştir.

Asil Liste

1. Nazmi OYAR