Liseler Arası Yemek Yarışması
09.04.2014

ATILIM ÜNİVERSİTESİ, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü olarak, geçtiğimiz yıl ikincini gerçekleştirdiğimiz Liselerarası Yemek Yarışması “FAT CHEF 3” bu yıl 18 Nisan’da, 40 lisenin katılımıyla yapılacaktır. Her lise yarışmaya üç öğrenci ile katılacaktır,  Yarışmada hazırlanan yemekler, sektörün deneyimli uzmanları ve aşçıları tarafından değerlendirilerek; yarışma sonrası dereceye girenlere, Atılım Üniversitesi ve yarışmaya destek veren kuruluşlar (TAFED, BAŞADDER, TÜRSAB, TUROFED, TYD, İNOKSAN) tarafından çeşitli ödüller verilecektir.  Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmanın amacı; gastronomi eğitimiyle ilgili olarak gençlerde bilinç oluşturmak, bölümümüzün “Gastronomi ve Mutfak Sanatları” programını hem liselere hem sektöre tanıtmak,  ve sektör-üniversite işbirliğini gerçekleştirmektir. Yarışma bu yıl iki kategoride gerçekleşecektir; meslek liseleri öğrencileri için “Profesyonel Liseliler” ve diğer liselerdeki öğrenciler için “Amatör Liseliler”

Yarışmanın Sektörel PAYDAŞLARI; TAFED, BASATDER, TUROFED, TURSAB, TYD, ANKARA İL TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ, İNOKSAN