Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu
04.01.2018

T.C

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü

Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü için ilan edilen bir (1) adet Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran, aşağıda isimleri belirtilen dört (4) aday da, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan ön değerlendirme sonucunda sınava girme hakkı kazanamamıştır.

1. Sema Orbaç
  2. Seher Önemli
  3. Ege Gökçe Demir
  4. Cantürk Öz

ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI

Sıra No

Adı Soyadı

Sema Orbaç

İlandaki lisans mezuniyet alanlarının dışında bir alandan mezun olduğu için mezuniyet kriterini karşılayamamıştır.

Seher Önemli

YÖK’ün 12.09.2017 tarihli “Ales” konu başlıklı yazısına göre, istenen ALES puan türünde barajın altında kalmış ve ilan kriterini karşılayamamıştır.

Ege Gökçe Demir

Dil puanının süresi dolduğu için ilan kriterini karşılayamamıştır.

Cantürk Öz