Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonucu

Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi

Ön Değerlendirme Sonucu

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü için ilan edilen bir (1) adet öğretim görevlisi kadrosuna başvuran, aşağıda ismi belirtilen 3 (üç) aday arasından, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 31.07.2008 tarih ve 26953 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan ön değerlendirmede 1  (bir) aday sınava girme hakkı kazanmıştır.

1. Mehmet Murat Özkoyuncu
  2. Gülce Dölkeleş
  3. Seda Pişkin

ÖN DEĞERLENDİRME TUTANAĞI