gunes arabasi takimi armada auto moto showda
20.05.2009

?

Atılım Üniversitesi Güneş Arabası Takımı Armada Auto&Moto Show’da

Atılım Üniversitesi Güneş Arabası Takımı, 19-24 Mayıs 2009 tarihleri arasında Demos Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen Auto & Moto Show 2009 fuarına, güneş enerjisi ile çalışan ve tasarımı kendilerine ait “HASAT” isimli araç ile katılıyor.

Armada Alışveriş Merkezi açık otopark alanında gerçekleştirilecek fuar; Otomobil, Motosiklet, LPG Sistemleri, Otomobil Aksesuarları, Motosiklet Aksesuarları, Yakıt Tasarruf Cihazları, Lastik – Jant ve Aksesuarları, Otomotiv Servisleri, Tuning Hizmeti Veren Firmalar, Moto Karavan – Karavan, Bisiklet, ATV, Araç Dizaynı Yapan Firmalar, Araç Kiralama ve Transfer Hizmeti Veren Firmalar ile Finans Kurumları ve Sigorta Şirketleri’nden oluşuyor. Ayrıca fuarda; klasik arabalar, güneş enerjisiyle çalışan arabalar ve motosiklet şovları Armada ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.