Eğitim Dili Türkçe Olan Bölümlere Yerleşen ya da Muafiyet Sınavında Başarılı Olacak Öğrencilerin Dikkatine
05.08.2015

Türkçe eğitim verilen bölümlerimizden birine yerleşen ya da İngilizce eğitim verilen bölümlerimizden birine yerleşip 09 Eylül 2015 tarihinde yapılacak "İngilizce Yeterlilik Sınavında" başarı göstererek lisans eğitimine başlayacak olan öğrencilerimizin aşağıdaki konulara dikkat etmeleri önemle rica olunur:

• Akademik danışman olacak öğretim elemanlarının ismi 7 Eylül 2015 Pazartesi günü "Bölüm Panolarında ve Bölüm Web Sayfalarında" ilan edilecektir.

• İlgili danışman öğretim elemanının bölüm ilan panosu ve web sayfalarındaki listeden bulunarak teyit edilmesi gerekmektedir.

• Ders kayıtları, akademik danışmanla birlikte  9-10-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Burslu ya da ücretli olarak Türkçe bölüme yerleşen öğrencilerimiz, Hazırlık Okulu eğitim ücretinin tamamını ödemek kaydıyla Hazırlık Okulunda İngilizce öğrenebilmektedir.