Atılım Üniversitesi Rektörlüğünden
19.02.2015

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim üyesi kadrolarına başvuracak  adayların başvuruda aranılan belgelerini başvurdukları bölümü ve uzmanlık alanlarını belirten dilekçelerine ekleyerek  06 Mart 2015 tarihine kadar şahsen veya e-posta (atiliminfo@atilim.edu.tr) ile  Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

Fakülte / Enstitü/ Yüksekokul

Bölüm

Öğretim Üyesi

Aranan Nitelikler

Aranılan  Belgeler

Prof.

Doç.

Yrd.Doç.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü

Yardımcı Doçent)

Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik veya Elektirik Bölümü mezunu olmak ve doktorasını Elektrik Tesisleri  veya  Yenilenebilir Enerji Alanında yapmış olmak

Atılım Üniversitesi Akademik Personel Atama ve Yükseltme Yönergesinde Öngörülen Kriterleri Sağlamak

2.Doçentlik belgesi

3.Yabancı dil belgesi(İngilizce dilinde lisans eğitiminden mezun olanlarla İngilizce dilinde doktora yapanlar hariç)

Elektrik -Elektronik Mühendisliği Bölümü

1

“Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik veya Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olmak ve doktorasını Kontrol Sistemleri alanında tamamlamış olmak.”

İşletme Fakültesi

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü

1

Profesörlüğünü iletişim alanının herhangi bir dalından almış olmak

Uçak Gövde Motor Bakımı Bölümü

1

Doktoralı mühendis unvanı ile havacılık alanında araştırmalar yapmış, havacılık sektöründe en az 3 yıl motor ve gövde konularında görev yapmış olmak

Pilotaj  Bölümü

Yardımcı Doçent)

Havacılık ya da mühendislikte doktorası ve en az 3 yıl havacılık ve pilotaj  alanında deneyimli olmak

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü

Yardımcı Doçent)

İşletme, Sivil Havacılık ya da Mühendislik alanlarında doktora yapmış, en az 3 yıl deneyimli olmak

6.1 adet fotoğraf

Tünelcilik ve Yeraltı Yapıları A.B.D.

Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü mezunu olmak

1.Doktora belgesi

2.Yabancı dil belgesi(İngilizce dilinde lisans eğitiminden mezun olanlarla İngilizce dilinde doktora yapanlar hariç)

3.Bilimsel çalışmaları içeren dosya