2016-2017 Güz Dönemi Başarı Durumları ve Harf Notlarını Görüntüleme
19.01.2017

Sevgili Lisans, Ön Lisans ve Enstitü Öğrencilerimiz,
Öğrenci Bilgi Sistemi işlemleri için SIS (Student Information System) altyapısından ATACS (Atılım Academic System) altyapısına geçiş süreci kademeli olarak gerçekleşmeye devam etmektedir.
Bu kapsamda, bütün Ön Lisans, Lisans ve Enstitü  öğrencilerimiz, 2016-2017 Güz Akademik Dönemin sonunda derslerinden elde ettikleri başarı durumlarını ve harf notlarını ATACS altyapısı üzerinden görebileceklerdir.

ATACS'a erişmek ve ders kayıt işlemlerinizi yerine getirmek için https://atacs.atilim.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.

Sisteme, kullanıcı adınız olarak e-posta adresinizin @ işaretinden önceki kısmı, şifre olarak e-posta şifreniz ile log on olduktan sonra, sol tarafta gözüken menü başlıklarının arasında bulunan "Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim" menü başlığının altında bulunan "Notlarım" menü ögesine tıklayarak açacağınız "Harf Notları Görüntüleme Formu" aracılığıyla başarı durumlarınızı ve harf notlarınızı görebilirsiniz.

Harf notlarınız ve başarı durumlarınızı gösteren "Harf Notları Görüntüleme Formu", Akademik Takvim'de Güz Dönemi notlarının duyurulması (lisans ve lisansüstü) faaliyetinin tarihi olan 20 Ocak tarihinden itibaren erişime açılacaktır.

ATACS'ta bulunan bilgilerinizde düzeltilmesi gereken herhangi bir konu olduğunu düşünüyorsanız, lütfen Bölüm Sekreterliklerinize bilgi veriniz.